top of page
ZIT B20 MSBW-KL
mobilen-kasov-aparat-bateria-zit
micro-usb-vruzka-s-computer-adapter
micro-usb-burzo-zarejdane-mobilna-kasa
kompakten-kasov-aparat-s-fiskalna-pamet
kasov-aparat-s-operatorski-display
kasov-aparat-vsichki-vlucheni-uslugi
kompakten-kasov-aparat-novo-pokolenie
kasov-aparat-bluetooth-wi-fi-gprs
fiskalno-ustroistvo-s-bateria-usb-zarejdane
easy-load-mehanism-termo-rolka-kasov-aparat
evtin-kasov-aparat-zit-mobile
izgodna-oferta-kasov-aparat-s-dogovor-sim-karta

ZIT B20 MSBW

Новият мобилен касов апарат е съчетание от компактни размери, ергономичен и елегантен дизайн, удобна клавиатура  и иновативни технологии. Позволява зареждане от всяко устройство с USB интерфейс - адаптер, компютър, power bank и др. Моделът предлага бързо и лесно зареждане на хартията, голям операторски дисплей и клиентски дисплей с подсветка. Интерфейсите за комуникация са: microUSB, Bluetooth, Wi-Fi, GPRS. 

Изключително малките му размери и тегло го правят подходящ за работа в сферата на: открити пазари, мобилна търговия, цветарски магазини, фризьорски салони, куриери, малки заведения за бързо хранене и др.
 
Касовият aпарат отговаря на последните изисквания на наредба № 18 от 13.12.2006 г. (изм.и доп.ДВ бр.80 от 28.09.2018г вкл.) за регистриране и отчитане, чрез фискaлни устройства и продажбите в търговските обекти.
________________________________________
При закупуване на касов апарат ZIT B20 от нас, Вие получавате напълно готово за работа фискализирано устройство! В неговата цена са включени всички необходими услуги: регистрация в НАП, програмиране и фискализация, абонамент за СИМ карта и сервизен договор за 12 месеца!

AltacashLtd.

bottom of page